Karikues elektrik për karrige me rrota

Karriget elektrike me rrota janë zhvilluar në bazë të karrigeve me rrota manuale, me komponentë të tillë si modulet e baterisë, modulet e kontrollit dhe karikuesit e shtuar. Përdoret nga personat me aftësi të kufizuara si invalidët dhe të moshuarit dhe është kthyer në një mjet të domosdoshëm transporti për ta. Ekzistojnë dy lloje të baterive të energjisë që përdoren zakonisht në karriget me rrota elektrike, bateritë me acid plumbi dhe bateritë litium. Mund të rimbushet dhe përdoret në mënyrë të përsëritur dhe mund të kontrollojë lëvizjen e karriges elektrike me rrota duke përdorur levën inteligjente të kontrollit. Të përdorura zakonisht janë karikuesi elektrik i baterive me acid plumbi 24V2A për karriget me rrota, karikuesi elektrik i baterive për karriget me rrota 24V5A me acid plumbi, karikuesi elektrik i karrigeve me rrota 24V7A bateria me acid plumbi dhe karikuesi elektrik i karrigeve me rrota 29.4V2A bateri litium, karikuesi elektrik i karrigeve me rrota 29.4V5A bateria elektrike me rrota 29.4V5A bateri litium792, ngarkues bateri litium