E ngarkues i baterisë së biçikletës

Karikues elektrik i biçikletave: Një biçikletë elektrike është një mjet transporti personal që përdor një bateri të rikarikueshme si burim energjie dhe integron një motor, një kontrollues, një ndërfaqe ndërveprimi njeri-kompjuter dhe pajisje të tjera.Me avancimin e teknologjisë, biçikletat elektrike janë bërë më të pjekura dhe kanë avantazhet e mbrojtjes së mjedisit, uljes së ndotjes, kostos së ulët të përdorimit dhe drejtimit të përshtatshëm.
Karikuesit elektrikë të biçikletave të përdorura zakonisht ndahen në dy kategori sipas llojeve të baterive: karikues elektrik të baterive të biçikletave litium dhe karikues elektrikë të baterive me acid plumbi për biçikleta.Sipas tensionit të baterisë, ndahet në karikues elektrik të biçikletës 24V, karikues elektrik të biçikletës 36V, karikues elektrik të biçikletës 48V, karikues elektrik të biçikletës 52V dhe karikues elektrik të biçikletës 60V.
Karikuesit e baterive më të përdorura janë karikuesi i baterive litium 29.4V2A, ngarkuesi i baterive litium 29.4V5A, ngarkuesi i baterive litium 29.4V7A, ngarkuesi i baterive litium 42V2A, ngarkuesi i baterive litium 42V3A, ngarkuesi i baterive litium 42V4A, ngarkuesi i baterisë 42V4A bateri litium 42V, ngarkuesi i baterisë litium 4apthium A, 42V. karikues, karikues baterie litium 54.6V3A, ngarkues baterie litium 54.6V3.5A, karikues baterie litium 54.6V4A, karikues baterie litium 58.8V2A, karikues baterie litium 58.8V3A, karikues baterie litium 58.8V3.5A Karikues baterie litium 67.2V2A, ngarkues baterie litium 67.2V3A Karikues baterie me acid plumbi 24V2A, ngarkues baterie me acid plumbi 24V5A, ngarkues baterie me acid plumbi 24V7A, ngarkues baterie me acid plumbi 36V4A, ngarkues baterie me acid plumbi 48V3A, ngarkues baterie me acid plumbi 48V3.5A, ngarkues baterie me acid plumbi 60V3A .