Rreth Nesh

Prodhuesi i ngarkuesit të baterive dhe furnizimit me energji komutuese me certifikatë ISO 9001

company img

Xinsu Global u themelua në 2007, prodhuesi i karikuesit dhe burimit të energjisë që i kushton më shumë vëmendje sigurisë së karikimit dhe furnizimit me energji elektrike! ne jemi rritur në një markë të famshme në Kinë, punëtori standarde 500 m2 5S, 210 punonjës, shitje vjetore prej më shumë se 5 milion njësi.

frontdesk2

Xinsu Global ofron produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të mirë për klientët nëpërmjet inxhinierëve me përvojë të pasur, ekipit profesional të shitjeve dhe pas shitjes dhe çertifikime të ndryshme sigurie për tregjet globale.

Ngarkuesit dhe furnizimet me energji komutuese mbulojnë nga 0.3W në 500W, kanë marrë certifikatat CB, UL, cUL, FCC, PSE, CE, GS, UKCA, SAA, KC, CCC, PSB .etj, IEC60950, IEC62368, IEC615035, , IEC60601, IEC61010 standardet kryesore të certifikimit për paketat e baterive, produktet IT, produktet AV, produktet mjekësore, pajisjet e vogla shtëpiake dhe instrumentet e provës.

2021-ISO9001

Xinsu Global Vision:

Lërini të gjithë klientët të mund të përdorin karikuesit me cilësi të sigurt dhe të qëndrueshme dhe furnizimin me energji elektrike.

Vlera bazë globale e Xinsu:

Të sinqertë dhe pragmatikë, studioz dhe novatorë, të përkushtuar dhe profesionistë, ndërtoni besimin tuaj nëpërmjet produkteve dhe shërbimeve tona me cilësi të lartë për të qenë Double-Win.

Politika globale e Xinsu:

■ Politika e cilësisë H, L, T.

■ H – Komponentë me cilësi të lartë nga markat e njohura.

■ L- Garanci e gjatë.

■ T- Përgjigja në kohë ndaj klientëve, oferta në kohë, dorëzimi në kohë.