OEM & ODM

Xinsu Global mund t'u ofrojë klientëve shërbim ODM ose shërbim OEM për zhvillimin e rasteve të reja bazuar në prodhimin e pasur dhe përvojën e R&D. Sipas nevojave aktuale të klientëve, janë zhvilluar shumë raste të personalizuara, të tilla si karikuesit DC në DC dhe karikuesit e baterive me dy kanale. Produkti ka një diferencë të mirë EMI dhe plotëson kërkesat e sigurisë të tregut ndërkombëtar.
Xinsu Global ofron gjithashtu projektimin dhe prodhimin e mykut, prodhimin e pjesëve metalike dhe plastike dhe shërbime speciale të personalizimit të telit elektronik. Ne përpiqemi maksimalisht për të përmbushur nevojat e klientëve.