Shiriti anësor majtas

Kontaktoni

 • Kati 3, Ndërtesa nr. 1, distrikti C, 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District Shenzhen, Guangdong, China 518128
 • Historia e Kompanisë

  Xinsu Historia globale

  Prodhuesi i ngarkuesit të baterive dhe furnizimit me energji komutuese me certifikatë ISO 9001

  2007: Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (HK & CN)

   

  2010: Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (MB)

   

  2012:Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (SHBA)

   

  2015:Dongguan Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (CN)

   

  2017:Fabrika e furnizimit me energji Xinsu Hangcheng (CN)

   

  2018:Xinsu Global spol sro (EUR)