Karikues Elektrik Spërkatës

Spërkatësit elektrikë përdoren shpesh për të fekonduar, vrarë insektet dhe dezinfektuar të mbjellat. Spërkatësit elektrikë ndahen në spërkatës me çanta dhe spërkatës të lëvizshëm karroca. Sipas llojit të baterisë lëvizëse, ato ndahen në spërkatës elektrikë me bateri plumbi-acid dhe spërkatës elektrike me bateri litium. Zakonisht përdoren spërkatës elektrikë me bateri plumbi 12V dhe spërkatës elektrikë me bateri litium 12V, si dhe spërkatës elektrikë të mëdhenj me bateri litium 24V. Karikuesi elektrik spërkatës Xinsu Global zë një treg të madh, ngarkues elektrik spërkatës i baterisë me acid plumbi 12V1A, karikues elektrik spërkatës i baterisë me acid plumbi 12V2A, karikues spërkatës elektrik litium 12V1A, karikues spërkatës elektrik litium 12V2A, karikues elektrik 24V5A bateri litium eksportohen në Kore, Japoni, Itali, Francë, Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera. ne kemi KC, KCC, UL, CE, PSE dhe çertifikata të tjera të sigurisë.