Struktura organizative

organization-structure-of-xinsu-global

Nën drejtimin e menaxherit të përgjithshëm Dr. Li Yue Guang, Xinsu Global, me klientët si bazë dhe të orientuar nga kërkesa, vazhdon të rrisë investimet në kërkimin shkencor dhe teknologjinë, të përmirësojë inovacionin dhe ka avantazhet e modeleve të shumta dhe mbulimin e gjerë të energjisë . Në të njëjtën kohë, ka aplikuar për CB, UL, cUL, FCC, PSE, CE, GS, SAA, KC, CCC, PSB dhe certifikata të tjera të sigurisë për tregun global. Kontrolloni rreptësisht procesin e prodhimit për të siguruar stabilitet cilësor për të rritur vlerën e klientëve