Furnizimi me energji për ndërrimin e printerit

Një printer është një pajisje që printon përmbajtjen e një kompjuteri në një medium përkatës dhe është një pajisje dalëse kompjuterike.Printera me cilindra, printera sferikë, printera termikë, printera lazer, printera elektrostatikë, etj. Përshtatësi i energjisë i printerit Xinsu Global ka një pjesë të caktuar të tregut, me avantazhet e madhësisë së vogël, peshës së lehtë, efikasitetit të lartë të energjisë, cilësisë së qëndrueshme dhe certifikimit të plotë.Printerët e përdorur zakonisht janë përshtatës i rrymës 24V 2.5A, përshtatës rryme 24V 3A, përshtatës rryme 24V 5A, përshtatës rryme 24V 8.33A etj.