Certifikimin

Certifikatat e sigurisë CB, UL, cUL, FCC, PSE, CE, GS, SAA, KC, CCC, PSB për furnizimin me energji elektrike dhe karikuesin e baterisë

Standardet: IEC62368, IEC60950. IEC61558, IEC60335, IEC60601, IEC61010

CB

CE

KC

MSA

ISO 9001

UL / CUL

LVD

OEK

PSE

RoHS

KKK

GS

UKCA

PSB