Përshtatës i energjisë 18 W

Adapterë të rrymës Xinsu Globakl 18W, cilësi të qëndrueshme me çertifikime të plota të sigurisë CB, UL, cUL, KC, CE, SAA, CCC, PSE.DOE niveli VI me efikasitet të lartë me garanci të gjatë.
Përshtatësit e rrymës së fiksimit të prizës dhe përshtatësit e rrymës së tipit laptop.
për shembull adaptorët e rrymës 5V 0.5A 1A 1.5A 2.5A 3A, adaptorët e rrymës 9V 0.5A 1A 1.8A, adaptorët e rrymës 12V 0.5A 1A 1.5A, Përshtatësit e rrymës 15V 0.5A 0.8A 1A, 50 18V .A 1A . adaptorë, adaptorë rryme 24V 0.3A 0.5A 0.75A etj.