Charger Kursi Roda Listrik

Kursi rodha listrik dikembangake kanthi basis kursi roda manual, kanthi komponen kayata modul drive baterei, modul kontrol lan pangisi daya ditambahake. Iki digunakake dening wong-wong sing ora duwe kabisan, kayata wong cacat lan wong tuwa, lan wis dadi alat transportasi sing penting kanggo wong-wong mau. Ana rong jinis baterei daya sing umum digunakake ing kursi rodha listrik, baterei timbal-asam lan baterei lithium. Bisa diisi ulang lan digunakake bola-bali, lan bisa ngontrol gerakan kursi rodha listrik kanthi nggunakake tuas kontrol cerdas. Sing umum digunakake yaiku pangisi daya baterei asam timbal 24V2A, pangisi daya baterei asam timbal 24V5A, pangisi daya baterei asam timbal 24V7A lan pangisi daya baterei lithium 29.4V2A kursi roda listrik, pangisi daya baterei lithium 29.4V5A, kursi rodha listrik 29.4V7A. pangisi daya baterei lithium