Printer Ngalih Power Supply

Printer minangka piranti sing nyithak isi komputer ing media sing gegandhengan, lan minangka piranti output komputer. Printer silinder, printer spherical, printer termal, printer laser, printer elektrostatik, lsp. Adaptor daya printer Xinsu Global nduweni pangsa pasar tartamtu, kanthi kaluwihan ukuran cilik, bobot entheng, efisiensi energi dhuwur, kualitas stabil, lan sertifikasi lengkap. Printer sing umum digunakake yaiku adaptor daya 24V 2.5A, adaptor daya 24V 3A, adaptor daya 24V 5A, adaptor daya 24V 8.33A lan liya-liyane.