Printer Ngalihkeun Pasokan Daya

Printer mangrupikeun alat anu nyetak eusi komputer dina médium anu aya hubunganana, sareng mangrupikeun alat kaluaran komputer. Printer silinder, printer bola, printer termal, printer laser, printer éléktrostatik, jsb adaptor kakuatan printer Xinsu Global ngagaduhan pangsa pasar anu tangtu, kalayan kaunggulan ukuran alit, beurat enteng, éfisiénsi énergi tinggi, kualitas stabil, sareng sertifikasi lengkep. Printer anu biasa dianggo nyaéta adaptor daya 24V 2.5A, adaptor daya 24V 3A, adaptor kakuatan 24V 5A, adaptor daya 24V 8.33A sareng sajabana.