Полнач за електричен распрскувач

Електричните распрскувачи често се користат за оплодување, убивање инсекти и дезинфекција на посевите.Електричните распрскувачи се поделени на распрскувачи со ранец и мобилни распрскувачи за количка.Според типот на погонската батерија, тие се поделени на електрични распрскувачи со оловно-киселински батерии и електрични распрскувачи со литиумски батерии.Најчесто се користат електрични распрскувачи со 12V оловно-киселински батерии и електрични распрскувачи со литиумски батерии од 12V, како и големи електрични распрскувачи со литиумски батерии од 24V.Полначот за електричен распрскувач Xinsu Global зазема голем пазар, полнач за електричен распрскувач на батерии со 12V1A, полнач за електричен распрскувач за батерии со 12V2A, полнач за електричен распрскувач со литиум 12V1A, полнач за електричен распрскувач со литиум, полнач за електричен распрскувач 12V2A, 24V5A глобален полнач за литиумски прскалки се извезуваат во Кореја, Јапонија, Италија, Франција, САД и други земји.имаме KC, KCC, UL, CE, PSE и други безбедносни сертификати.