Историја на компанијата

Ксинсу Глобална историја

Производител на полнач за батерии и прекинувачки напојување со ISO 9001 сертификат

2007: Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (HK & CN)

 

2010 година: Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (Велика Британија)

 

2012:Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (САД)

 

2015:Dongguan Xinsu Global Electronic Co., Ltd. (CN)

 

2017:Фабрика за напојување Xinsu Hangcheng (CN)

 

2018:Xinsu Global spol sro(EUR)