Сертификација

CB, UL, cUL, FCC, PSE, CE, GS, SAA, KC, CCC, PSB сертификати за безбедност за префрлување напојување и полнач за батерии

Стандарди: IEC62368, IEC60950. IEC61558, IEC60335, IEC60601, IEC61010

ЦБ

Н.е

КЦ

ССА

ISO 9001

UL / cUL

LVD

ККЦ

PSE

RoHS

CCC

Г.С

UKCA

PSB