Shiriti anësor majtas

Kontaktoni

 • Kati 3, Ndërtesa nr. 1, distrikti C, 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District Shenzhen, Guangdong, China 518128
 • Rreth zgjedhjes së karikuesve të automjeteve elektrike dhe defekteve të zakonshme

  Blerja e një karikuesi elektrik të biçikletës duhet të përputhet me tensionin dhe kapacitetin e baterisë elektrike të biçikletës.Biçikletat elektrike në përgjithësi përdorin karikues inteligjentë, të cilët janë më të besueshëm, por modeli duhet të përputhet me baterinë.
  1. Zgjidhni ngarkuesin sipas baterisë
  Pavarësisht se sa lloje të karikuesve të automjeteve elektrike me shumicë, ju duhet të zgjidhni karikuesin sipas baterisë së automjetit tuaj elektrik.Në përgjithësi, voltazhi maksimal i ngarkuesit për një të ri 48V
  Bateria e acidit plumb nuk është më e lartë se 60 V, jo më e ulët se 55 V, e cila është shumë e ulët për t'u ngarkuar.I pamjaftueshëm, shumë i lartë do të dëmtojë baterinë, karikuesit e lirë në treg kanë fuqi të ulët aktuale dhe parametrat e karikuesit nuk janë të sakta.Mos blej.

  Rreth zgjedhjes së karikuesve të automjeteve elektrike dhe defekteve të zakonshme

  2. Zgjidhni një prodhues të rregullt të karikuesit elektrik të biçikletave
  Prodhuesi i rregullt i karikuesit ka një licencë prodhimi dhe cilësia është e garantuar.Mos e blini rastësisht.Ngarkuesi është i lidhur me tensionin AC.Produktet e pakualifikuara janë të prirura për keqfunksionime dhe qarqe të shkurtra.Jo vetëm që do të ndikojë në jetëgjatësinë e baterisë, por mund të shkaktojë edhe shpërthimin e karikuesit dhe të shkaktojë rreziqe sigurie.
  Dështime të shpeshta të karikuesve të automjeteve elektrike:
  1. Kur nuk ka ngarkesë, futeni në prizë furnizimin me energji AC, drita LED nuk e ndez dritën jeshile
  Ju lutemi kontrolloni nëse furnizimi me energji AC është i lidhur fort
  2. Futeni në prizë furnizimin me energji AC, lidhni baterinë, drita LED nuk ndizet e kuqe
  Ju lutemi konfirmoni nëse është lidhur saktë me baterinë
  3. Drita LED nuk ndizet jeshile kur karikohet plotësisht
  Numri i cikleve të baterisë shterohet shpejt, duke bërë që vetë-shkarkimi i baterisë të jetë më i madh se rryma e rrjedhjes dhe bateria nuk mund të ngarkohet plotësisht
  4. Karikuesi nuk punon ose është shumë i zhurmshëm
  Duhet të zëvendësohet me një karikues të ri
  Për të zgjedhur karikuesit e automjeteve elektrike, ju lutemi zgjidhni karikuesit Xinsu Global, Xinsu Global fokusohet në sigurinë e karikimit me certifikata globale të sigurisë


 • E mëparshme:
 • Tjetër: