Struktur Organisasi

organization-structure-of-xinsu-global

Dina kapamimpinan tina umum manajer Dr. Li Yue Guang, Xinsu Global, kalayan konsumén salaku inti sareng berorientasi paménta, terus ningkatkeun investasi dina panilitian ilmiah sareng téknologi, ningkatkeun inovasi, sareng ngagaduhan kaunggulan sababaraha modél sareng sinyalna kakuatan anu lega . Dina waktos anu sasarengan, éta parantos ngalamar CB, UL, cUL, FCC, PSE, CE, GS, SAA, KC, CCC, PSB sareng sertifikasi kaamanan sanés pikeun pasar global. Kontrol ketat prosés produksi pikeun mastikeun stabilitas kualitas pikeun ningkatkeun nilai konsumén