Carjer Robot

Kalayan kamekaran élmu, robot seueur dianggo dina kahirupan manusa, utamina dina industri médis, industri militér, industri pendidikan, produksi sareng kahirupan. Kayaning robot desinféksi, robot atikan, robot jasa, jsb Robot pendidikan ngagaduhan peran penting dina pencerahan barudak sareng program diajar. Robot anu ngainféksi tiasa ngagentos manusa dina lebet area rentan pikeun operasi, sareng ngagaduhan peran penting dina nyegah panyebaran virus, khususna nalika pandemi virus. Carger robot atikan anu biasa dianggo nyaéta batré lithium 12.6V1A carjer sareng batré lithium 12.6V2A carjer. Carger robot disinfection anu biasa dianggo nyaéta carjer batré litium 24V 5A 7A, carjer batré asam-24V 5A 7A sareng carjer batré 48V.