Полнач за скутер Mibility
Напојување со префрлување на печатачот
Полнач за електричен велосипед
Напојување со префрлување на LED светла
Електрична-инвалидска количка-полнач
Медицинско преклопно напојување
Полнач за UAV
Напојување со префрлување на CCTV
Полнач за распрскувач
Какво е напојување со омекнувач
Адаптер за напојување безжичен рутер
Роботот полнач

Вести

Вести

Нов производ

Каталог на нови производи

Контактирајте не

Ксинсу Глобал Хонгконг

адреса_икона

Unit 2508a, 25/f, Bank Of America Tower 12 Harcourt Road Central, HK

икона за е-пошта info@xinsuglobal.com

Глобална фабрика Ксинсу

адреса_икона

108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District, Shenzhen 518128, China

телефон_икона +86-0755-29706858
икона за факс +86-0755-29706859
икона за е-пошта willy@xinsuglobal.com

Ксинсу Глобал САД

адреса_икона 181 E. Индустриски суд, Deer Park, NY 11729, САД
икона за е-пошта lee@xinsuglobal.com

Xinsu Global Europe

адреса_икона Starozuberská 337 75654 Zubří Чешка република
икона за е-пошта steven@xinsuglobal.com

HR

адреса_икона 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District, Shenzhen 518128, China
икона за е-пошта info@xinsuglobal.com

Постпродажба

адреса_икона 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District, Shenzhen 518127, China
икона за е-пошта willy@xinsuglobal.com