Sertifikasi kaamanan global 14.6V 4A adaptor carjer

Batré 12V 14.6V 4A LiFePO4 Carjer-asam asam

Fitur:

14.6v AC carjer pikeun batré 4S 12.8V LiFePO4 atanapi batré asam 12 lead-acid kalayan panyalindungan OVP, OCP, SCP

Detil Produk

Asupan AC 100-240V kana carjer 14.6V DCoutput pikeun batré 12.8V 4S LiFePO4 atanapi batré 12V Diterangkeun-asam.

Model: XSG1464000, sertipikat kaamanan: CB, UL, PSE, UKCA, KC, CE, GS, SAA, CCC, FCC

Kaluaran: Tegangan: dc 14.6V, Ayeuna: 4A, kakuatan 58.4W

Input:

1. INPUT VOLTAGE RANGE : 90Vac to 264Vac

2. Dipeunteun input Vérsi: 100Vac ka 240Vac.

3. INPUT FREQUENCY RANGE : 47Hz dugi 63Hz

Indikator LED: LED ngahurungkeun beureum janten Héjo nalika ngeusi batre sapinuhna. 

Status Ngecas Panggung Ngecas Indikator LED
Ngecas Konstan Ayeuna Red Green
Tegangan konstan
Ditagih Pinuh Ngecas Trickle Green Light

 Panyalindungan:

Ngalangkungan panyalindungan tegangan, Liwat panyalindungan ayeuna, Perlindungan sirkuit pondok, Perlindungan polaritas tibalik (Opsional)

Diagram Ngecas:

3 mode muatan panggung, arus konstan ka voltase konstan pikeun arus arus

Batré LiFePO4:

14.6V 4A charger

 

Batré asam-12V:

12V 4A charger

 

Gambar: L116 * W52 * H34mm

75W-AC-charger

Dipaké pikeun produk naon:

Lampu LED portabel, pembangkit listrik portabel, lampu darurat, alat uji gelombang akustik Portabel .sjb

Adavantages:

1. PC dipager, buktina seuneu V0

2. dipager disegel, langkung aman

3. Fanless, langkung sepi

4. kualitas luhur, jaminan panjang

5. sertifikasi kaamanan lengkep, tiasa ngabantosan palanggan kéngingkeun sértipikasi mesin kalayan langkung gampil

6. MOQ leutik diperyogikeun pikeun ngabantosan klien pikeun nguji pasar

Langkung ti 14years sajarah dina carjer batré sareng ngalih industri catu daya, departemen rékayasa profesional sareng departemen produksi anu nyayogikeun kualitas luhur sareng jasa konsultasi anu saé, Ngahemat waktos sareng énergi para nasabah, ngajantenkeun pilihan langkung raoseun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami