Itu Agavale

Fa'afeso'ota'i

  • 3rd Floor, Numera 1 Fale, C itumalo, 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District Shenzhen, Guangdong, Saina 518128
  • O se mea masani le vevela tele o le masini komepiuta komepiuta?o le a se mea e mafai ona tatou faia i ai?

    1. E masani le vevela tele o le masini komepiuta komepiuta?

    E tele uo e iai komepiuta feaveai.I le faagasologa o le faʻaaogaina, ona o le leaga o le ola o le maa o le komepiuta, e masani ona faʻaaogaina e ala i le faʻapipiʻiina o le eletise.Ae ui i lea, o le eletise eletise o le komepiuta o le a matua vevela pe a faʻaaogaina mo se taimi umi.O lenei tulaga e masani lava.O le a le mafuaaga o le vevela?

    E masani lava le vevela o le masini komepiuta komepiuta, aua o le mea faʻapipiʻi eletise komipiuta o se mea e sui ai le eletise.O lana galuega o le faaliliuina o le 220v AC mains power i le maualalo-voltage DC mana e maua ai le malosi mautu mo le faagaoioiga masani o le komepiuta feaveai.O lo'o galue.I le faagasologa, talu ai o le suiga o le eletise e naʻo le 75% -85%, o se vaega o le malosi e leiloa i le taimi o le suiga o le voltage, ma o lenei vaega o le malosi e masani ona faʻaalia i le vevela, mafua ai le faʻaogaina o le eletise. ia vevela.

    Lona lua, ona o totonu o le api faʻapipiʻi eletise o se faʻaogaina o le eletise e galue i lalo o le maualuga o le voltage ma tulaga maualuga o loʻo i ai nei, o le mamafa o galuega e fai si mamafa, ma o se fausaga faʻapipiʻi atoatoa.E leai se pu malulu i luga o le atigi ma leai se ili i totonu e fesoasoani i le faʻafefe o le vevela.O le mea lea, o le api O le vevela i totonu o le eletise eletise e maualuga tele pe a galue.

    Ae aua e te popole, o mea faʻapipiʻi eletise i luga o le maketi o loʻo faʻamaufaʻailoga uma i palasitika e faʻafefe afi ma maualuga le vevela.O le vevela e gaosia i totonu e masani lava ona faʻaumatia e ala i le faʻaogaina o le atigi palasitika, ma e masani lava e leai se lamatiaga o le pa.

    O se mea masani le vevela tele o le masini komepiuta komepiuta?o le a se mea e mafai ona tatou faia i ai?

    2. O le a le mea e fai pe a vevela le masini komepiuta

    O le faʻamafanafanaina o le api faʻapipiʻi eletise e le maalofia, ae e mafai ona tatou puipuia lona vevela mai le faʻaauau pea ona alu e ala i nisi o metotia:

     

    (1) Filifili vaega fesuia'i ma maualalo le pa'u voltage ma maualalo gau, ma o le vaega fa'afefe vevela e tatau ona tele pe a mafai.O le eletise e sili atu i le 100W e tatau ona i ai se atigi u'amea u'amea, pe fa'aopoopo i ai se ili fa'amafanafana.

     

    (2) Taumafai e tu'u le fa'aogaina o le eletise i se nofoaga e lelei le ea ma le vevela.Aua le lolomi tusi ma isi mea i luga o le eletise e faʻafefe ai le vevela.

     

    (3) Pe a faʻaaogaina le api i le taumafanafana poʻo le maualuga o le vevela, e tatau ona tuʻu le pusa eletise eletise i se nofoaga e le faʻaalia i le susulu o le la ma e lelei le faʻafefe.

     

    (4) Tuu le mea faʻapipiʻi i lona itu e faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi ma le eleele, ina ia mafai e le mea faʻapipiʻi ona sili atu ona faʻaumatia le vevela ma maua ai se aafiaga faʻafefe.

     

    (5) Fa'apipi'i se poloka palasitika vaapiapi po'o poloka u'amea i le va o le mea fa'apipi'i ma le laulau e fa'avave ai le fa'amama'ese o le vevela o le mea fa'apipi'i eletise.

     

    (6) Aua neʻi tuʻu le mea faʻapipiʻi eletise i tafatafa o le vevela vevela o le api, a le o lea e le gata o le vevela o le eletise eletise o le a le faʻaumatia, ae o le a faʻafefe foi le vevela.


  • Muamua:
  • Sosoo ai: