Bočný panel vľavo

Kontakt

  • 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District, Shenzhen 518127, Čína
  • EMI spínaného zdroja

    29.2V 5A AC charger

    Niektorí zákazníci venujú pozornosť iba funkčnej časti spínaného zdroja, nie časti EMI, alebo dokonca vedia, čo je EMI. Na trhu je veľa značiek napájacích zdrojov, no ceny sa značne líšia. Okrem stability výkonu je hlavným rozdielom aj rozdiel v časti EMI

    EMI označuje elektromagnetické rušenie, ktoré sa delí na dve časti: vodené rušenie a vyžarované rušenie. Vedené rušenie je prenos rušenia signálu z jednej rozvodnej siete do inej elektrickej siete cez vodivé médium. Vyžarované rušenie znamená, že zdroj rušenia prenáša rušivý signál do inej elektrickej siete cez medzerník. EMI ovplyvňuje osobnú bezpečnosť elektronických zariadení a používateľov. Ak dlhodobé rušenie elektromagnetického žiarenia prerazí maximálnu únosnosť ľudského tela, spôsobí poškodenie ľudského tela. EMI tiež zníži výkon samotného napájacieho zdroja. EMI tiež spôsobí poškodenie koncových elektronických systémov a zariadení. Silné elektromagnetické rušenie môže spôsobiť preťaženie citlivých elektronických zariadení.

    Spínané napájacie zdroje a nabíjačky Xinsu Global majú dobrý dizajn kontroly EMI, používajú vysokokvalitné komponenty na zníženie, zníženie EMI a majú vysokú maržu EMI, čo pomáha mnohým zákazníkom získať kompletnú certifikáciu stroja.

    Meniť zdroj energie

    Nabíjačka batérií


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie: