Sidebjælke venstre

Kontakt

  • 3rd Floor , No. 1 Building, C district, 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District Shenzhen, Guangdong, Kina 518128
  • Er strømadapteren en oplader?

    Generelt set er strømadapteren og opladeren ikke den samme ting, selvom nogle mennesker kalder opladeren for strømadapteren.På nuværende tidspunkt er dette strømafbryderen, som bruges til at levere energi.Sidstnævnte bruges til at oplade batteriet.Den oplades i etaper i henhold til batterikapaciteten og opladningsegenskaberne.

    Hovedpunkterne er som følger:

    1. Forskellige ingredienser

    (1) Strømadapter: Det er en slags elektronisk udstyr til lille bærbart elektronisk udstyr og strømkonverteringsudstyr.Det er sammensat af skal, transformer, induktor, kondensator, kontrolchip, printkort og så videre.

    (2) Oplader: Den er sammensat af stabil strømforsyning (hovedsagelig stabil strømforsyning, stabil arbejdsspænding og tilstrækkelig strøm) plus nødvendig konstant strøm, spændingsgrænse og andre kontrolkredsløb.

    2. Forskellige strømtilstande

    (1) Strømadapter: fra AC-indgang til DC-udgang, der angiver strøm, indgangs- og udgangsspænding, strøm og andre indikatorer.

    (2) Oplader: Det konstante strøm- og spændingsbegrænsende opladningssystem er vedtaget.Den generelle ladestrøm er omkring C2, det vil sige, at ladehastigheden er 2 timer.For eksempel er opladningshastigheden på 250 mA for et 500 mah batteri cirka 2 timer.Normalt er en LED-indikator på opladeren nødvendig for at vise opladningsstatus.

    3. Forskellige egenskaber

    (1) Strømadapter: Den korrektestrømadapterkræver sikkerhedscertificering.Strømadapteren med sikkerhedscertificering kan beskytte personlig sikkerhed.Undgå elektrisk stød, brand og andre farer.

    (2) Oplader: Det er normalt, at batteriet har en lille temperaturstigning i det senere opladningstrin, men hvis batteriet er åbenlyst varmt, betyder det, at opladeren ikke kan registrere, at batteriet er mættet i tide, hvilket resulterer i overopladning , hvilket er skadeligt for batterilevetiden.

    Er strømadapteren en oplader?


  • Tidligere:
  • Næste: