Sidebjælke venstre

Kontakt

  • 108 Honghu Road, Yanluo Street, Baoan District, Shenzhen 518127, Kina
  • Xinsu Global batterioplader AC adapter PSE certifikater

    PSE

    PSE-certificering er en obligatorisk sikkerhedscertificering for elektriske apparater i Japan. Det er et obligatorisk markedsadgangssystem for elektriske apparater i Japan. PSE-certificering er opdelt i "specifikke elektriske apparater" og "ikke-specifikke elektriske apparater". Navneskiltet på førstnævnte er klæbet med et diamantformet PSE-mærke , sidstnævnte navneskilt er påsat et rundt PSE-logo. AC DC-strømforsyninger tilhører specifikke elektriske apparater, det vil sige strømforsyninger, der opfylder de japanske PSE-sikkerhedsstandarder, skal være mærket med et diamantformet PSE-sikkerhedslogo.
    Xinsu Global PSE-certifikatet dækker i øjeblikket effektområdet på 3W-220W. Produkterne eksporteres til det japanske marked i store mængder og genkendes af størstedelen af ​​japanske kunder. PSE-certificerede Xinsu Global-strømforsyninger bruges i nødbelysningsudstyr, desinfektionsrobotter, elektrisk rengøringsudstyr, elektriske sprøjter, elektriske beskærere og andet landbrugs- og skovbrugsudstyr, LED-lysbånd, LED-bordslamper og andet elektronisk udstyr.
    Alle PSE-certifikater fra Xinsu Global er udstedt af SUD TUV-laboratoriet i Tyskland, hvilket er meget autoritativt. Ud over PSE-certificerede opladere og strømadaptere kan Xinsu Global også levere tjenester såsom PSE-duplikeringsapplikation.

     


  • Tidligere:
  • Næste: